ورودتان را به وب سایت فروشگاه تلفن اسکویی خوش آمد می‌گوییم
Personal menu
جستجو
خبرخوان

وبلاگ

SNOM HISTORY
SNOM HISTORY

تاریخچه اسنوم

 

Snom یک شرکت آلمانی است که تلفن های تحت شبکه (VoIP) را بر اساس استاندارد SIP تولید می کند. محصولات Snom بخش تجاری کوچک تا متوسط، دفاتر خانگی، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، حامل ها و تولیدکنندگان تجهیزات اصلی را هدف قرار می دهد. این شرکت در سال 1996 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در برلین آلمان است، و از سال 2016 یک شرکت تابعه کاملاً متعلق به VTech  است.

 

 

Snom در سال 1997 در برلین، آلمان، توسط کریستین استردیک و نیکلاس پیتر پولند، دانشمندان سابق کامپیوتر در دانشگاه فنی برلین تاسیس شد. در سال 1999، این شرکت با معرفی مدل snom 100 شروع به تولید تلفن های VoIP کرد. تا سال 2000، این شرکت بر روی چشم اندازی برای ساخت اجزای قابل همکاری برای سیستم های ارتباطی سازمانی متمرکز شد. این شرکت به جای فروش یک پلت فرم تلفن، بر تلفن های VoIP مستقل که با پلتفرم های مبتنی بر استانداردهای فروشندگان مختلف سازگار هستند، تمرکز کرد، که با معرفی پروتکل SIP که اخیراً در گروه ویژه مهندسی اینترنت (IETF) استاندارد شده بود، امکان پذیر شد.

 در سال 2001، Snom یک سرمایه گذاری مشترک را در بنگلور هند راه اندازی کرد. پس از چندی تلاش برای توسعه بخش هایی از محصول در هند، این دفتر تمرکز خود در را روی فروش گذاشت. در سال 2006، Snom دفتری را در شمال آندوور، ماساچوست افتتاح کرد تا وارد بازار آمریکای شمالی شود. در سال 2008، Snom Italy ، در سال 2009 Snom France و در سال 2010 snom UK Ltd تاسیس شد. شبکه توزیع کنندگان شامل شرکت هایی در EMEA، منطقه CIS، آمریکای شمالی و استرالیا است.

در اواخر سال 2016، Snom Technology AG توسط VTech  خریداری شد. معامله در 21 نوامبر 2016 تکمیل شد

این شرکت توسط  Gernot Sagl، Chi Hoi Tong، Ka Hung Tong و Chi Keung Wong اداره می شود. اعضای هیئت نظارت عبارتند از: آلن چی یون ونگ، شاه فای پانگ و هون کوانگ لیونگ.

 

 

تلفن رومیزی VoIP snom 100 یکی از اولین تلفن های تجاری صوتی روی IP در بخش مخابرات بود. این تلفن در ابتدا بر اساس پروتکل H.323 بود، اما در سال بعد به پشتیبانی از پروتکل  SIP مجهز شد و از نظر فناوری به بلوغ رسید و در جامعه IETF به رسمیت شناخته شد. مدل بعدی snom 105 بود که یک رابط اترنت دوم را اضافه کرد تا امکان زنجیره کردن تلفن به یک کامپیوتر رومیزی را برای استفاده از تنها یک کابل شبکه در ایستگاه اداری فراهم کند.

پس از snom 105 مجموعه ای از تلفن های رومیزی با 200 نوع طراحی شد که با یک گوشی جدید و نمایشگرهای LCD در دو اندازه، طراحی مجدد بزرگی داشت. مدل 200 و 220 تولید شد.  مجموعه 100 سری دیگر، snom 190، با همان فرم فاکتور 200، این سطح فناوری را در پاییز 2004 به پایان رساند و راه را برای سری 300 که در زمستان 2004 منتشر شد هموار کرد.

تمامی نرم افزارهای snom در فریمور گوشی های آن وجود دارد و تلفن های VoIP از تمامی استانداردهای رایج و همچنین آخرین فناوری ها برای پیمایش در آدرس شبکه (NAT)، نقشه برداری شماره تلفن (ENUM) و شبکه های خصوصی مجازی (VPN) پشتیبانی می کنند.

همه تلفن‌های snom با سیستم‌های تلفن مبتنی بر SIP و اجزای سیستم سازگار هستند، از جمله پلت‌فرم‌های باز مانند Asterisk، SER، sipXecs، و سیستم‌های IP-PBX ارائه‌ شده توسط شرکت‌هایی مانند BroadSoft،Epygi ، MetaSwitch، Pandora، NetTrans، NetVanta، ADTRANC و ...

تلفن‌های Snom دارای ویژگی‌های امنیتی مبتنی بر دو استاندارد امنیتی VoIP SIP (RFC 5246) و SRTP (RFC 3711) هستند. برخی از دستگاه ها از شبکه خصوصی مجازی و رمزگذاری بی سیم (WEP/WPA) نیز پشتیبانی می کنند.

 

 

چه تلفن تحت شبکه ای بخرم
چه تلفن تحت شبکه ای بخرم

بهترین تلفن تحت شبکه

تلفن های تحت شبکه بسته به نوع مارک و کارایی، دارای قیمت های متفاوت می باشند. از این مطلب که گذر کنیم کیفیت مساله اصلی و اساسی در انتخاب یک تلفن تحت شبکه می باشد، لذا نیاز به مطالعه و تحقیق می باشد. ما در این وبلاگ، برند های معروف تلفن های تحت شبکه را مورد بررسی قرار خواهیم داد و مزایا و معایب هر کدام را به شما خواهیم گفت. امیدورام نظرات خودتان را برای تکمیل کردن این وبلاگ برای ما ارسال بفرمایید.



 

تلفن های تحت شبکه اسنوم - Snom

Snom در سال 1997 در برلین، آلمان، توسط کریستین استردیک و نیکلاس پیتر پولند، دانشمندان سابق کامپیوتر در دانشگاه فنی برلین تاسیس شد. در سال 1999، این شرکت با معرفی مدل snom 100 شروع به تولید تلفن های VoIP کرد. تلفن‌های snom با کیفیتی بسیار بالا، قابل تنظیم و مقرون به صرفه و همچنین تعهد آن به استانداردهای امنیتی بالا، یک انتخاب عالی برای استفاده در تمام محیط های تجاری از دفاتر خانگی گرفته تا شرکت های کوچک و متوسط ​​و شرکت های بزرگ که به فکر مدرن سازی دفاتر خود هستند می‌باشد.

تلفن های تحت شبکه اسنوم - Snom

 

تلفن های تحت شبکه سیسکو - Cisco

می‌توان با اطمینان گفت شرکت سیسکو سیستمز (Cisco Systems) بزرگترین و معروف ترین کمپانی تولیدکننده تجهیزات و سخت ‌افزارهای شبکه و تجهیزات مخابراتی در جهان می باشد.  شرکت سیسکو اولین محصول خود را در سال  ۱۹۸۶ روانه بازار کرده و اکنون یک شرکت چند ملیتی است و بیش از ۳۵۰۰۰ کارمند در بیشتر از ۱۱۵ کشور جهان دارد. تجهیزات سیسکو جزو معروف ترین ها در زمینه تجهیزات شبکه است و کمتر کسی هست که نام این برند را نشنیده باشد.

 

تلفن های تحت شبکه سیسکو - Cisco

 

تلفن های تحت شبکه یالینک - Yealink 

شرکت یالینک یک نام تجاری است که در زمینه شبکه فعالیت میکند. این شرکت با ارائه راهکارهای همکارای با بهترین کیفیت و بروز ترین فناوری جهان توانسته در زمینه های همچون گوشی های تلفن تحت شبکه و تلفن های کنفرانس، رتبه اول جهان را کسب کند. این شرکت در سال 2019 جایزه بهترین تولید کننده تلفن های تحت شبکه را از فراست و سالیوان دریافت کرده است.

تلفن های تحت شبکه یالینک - Yealink 

 

 

تلفن های تحت شبکه گرنداستریم - Grandstream

شرکت گرنداستریم فعالیت خود را از سال 2002 با تولید تلفن تحت شبکه SIP آغاز کرده و با ایجاد راهکارهای متفاوت در بازارهای کسب و کار جزو برند های مطرح در صنعت VoIP به شمار میرود. کیفیت فوق العاده، نوآوری، امنیت و ویژگی های بی نظیر در محصولات Grandstream همچنین انعطاف پذیری و رقابت قیمتی با برند های رقیب باعث شده این برند در سراسر جهان شناخته شده باشد.

 

تلفن های تحت شبکه گرنداستریم - Grandstream

 

 

 

 

 

حل مشکل گوشی های گرنداستریم
حل مشکل گوشی های گرنداستریم

حل مشکل قفل شدن گوشی های گرنداستریم

متاسفانه با ایجاد تحریم های جدید برای کشورمون شرکت گرنداستریم شروع به بلاک کردن محصولات از طریق کانفیگ سرور در هنگام اتصال به شبکه اینترنت کرده است، مجموعه فنی فروشگاه اسکویی برای این موضوع راهکاری ارایه نموده که تا حدود زیادی این مشکل را برطرف میکند در ادامه با ما باشید تا به طور دقیق راهکار را مورد بررسی قرار دهیم

حل مشکل هنگ کردن گوشی گرنداستریم - gxp1625

 

قدم اول

اینترنت را قطع میکنید.

 

 


قدم دوم

گوشی خود را روشن میکنید و بلافاصله بعد از اینکه روی نمایشگرتون نوشته Booting آمد دکمه های 1+9 را همزمان نگه میدارید تا زمانی که روی نمایشگر نوشته ERASE ALL SETTING نمایش داده بشود.

 

مشکل پسورد 1625 گرنداستریم

 

قدم سوم

بعد از بالا آمدن گوشی و گرفتن IP از طریق IP گوشی وارد وب گوشی گرند استریم، با رمز و یوزر  admin  می شوید سپس رمز خود را تغییر می دهید.

 

حل مشکل عدم ورود GXP1625 بعد از ریست فکتوری

گوشی گرنداستریم 1625 بعد از ریست وارد نمیشود

 

 

قدم چهارم

وارد MAINTENANCE میشوید و در قسمت Upgrade and Provisioning تغییرات زیر را به ترتیب انجان میدهید.

 

تلفن GXP1625 بعد از ریست وارد نمیشود

 

گوشی تلفن 1625 گرنداستریم تحریم شده و پسورد قبول نمیکند

 

قدم پنجم

در صورت تمایل در کانال تلگرامی ما عضو بشید   :       https://t.me/Oskueistore_VoIP

 

ریست کردن گوشی های یالینک
ریست کردن گوشی های یالینک

چگونه می توانیم تلفن تحت شبکه یالینک خود را به تنظیمات پیش فرض کارخانه ( ریست ) باز گردانیم؟

برای همه ما پیش می آید که گاهی رمز ورود خود برای تغییرات و  تنظیمات فراموش میکنیم در این وبلاگ ما سه روش موجود را برای ریست کردن تلفن تحت شبکه یالینک (yealink)  را به شما آموزش خواهیم داد.


 

روش 1 : ریست از طریق کامپیوتر

 وارد رابط وب شوید و IP گوشی خود را وارد کنید به تنظیمات → صفحه ارتقا بروید، Reset to Factory Settings را انتخاب کنید برای ادامه، OK را فشار دهید، برای خروج، Cancel را فشار دهید.

 

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-01

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-02

 

 

روش 2 : ریست از طریق گوشی

 کلید  Menu را فشار دهید. به تنظیمات → Advanced بروید، رمز تلفن را وارد کنید (admin) گزینه Reset to Factory را انتخاب کنید. صفحه LCD اعلان زیر را نشان می دهد: "Warning, Reset to Factory Setting". برای ادامه OK را فشار دهید.

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-03

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-03

Yealink IP Phone to Factory Default settings-04

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-05

 

 

 

روش 3 : ریست از طریق گوشی بدون نیاز به پسورد

دکمه "OK" را حدود 5 ثانیه فشار دهید و نگه دارید تا تلفن به طور خودکار به تنظیمات پیش فرض کارخانه بازگردد.

 

 

Yealink IP Phone to Factory Default settings-06

 

 

 

 

تاریخچه ویپ
تاریخچه ویپ

تاریخچه ویپ

تاریچه ارتباطات به صورت دقیق، مشخص نیست. شاید از وقتی که جوامع خیلی کوچک، تشکیل شدند ارتباط بین آن‌ها با روش‌های ابتدایی و با استفاده از آتش و دود، شروع شده است. با بزرگ‌تر شدن جوامع، ارتباطات سریع‌تر و گسترده‌تری لازم بود که منجر به اختراع تلگراف و سپس تلفن شد که تحول بزرگی در زندگی بشر و ارتباط بین افراد بود.با پیشرفت علم، دانشمندان و مخترعین به دنبال روش‌های ارتباطی همیشه در دسترس با سرعت و گستردگی خیلی زیاد بودند که باعث ظهور اینترنت و تحول خیلی بزرگ شد. با گذشت زمان، کارآیی و استفاده‌های اینترنت، تغییر کرد و امروزه خیلی از کارها مانند بانکداری، تجارت و غیره با استفاده از اینترنت، انجام می‌شود. در ادامه سیر تغییر وتحول ارتباطات، پس از پیدایش اینترنت، مورد بررسی قرار خواهیم داد.

خیلی از افراد اطلاع ندارند که چه کسی و چطور اینترنت را اختراع کرد و یا اینکه اینترنت چطور کار می‌کند. البته ندانستن این موضوع عیب نیست. مثل این می‌ماند که شما دقیقاً ندانید که چه کسی، خودکار را اختراع کرد و یا اینکه خودکار دقیقاً چطور کار می‌کند. ولی این موضوع دلیل نمی‌شود که نتوانید در کارهای روزانه‌ی خودتان از خودکار، استفاده کنید. امروزه اقلامی مثل خودکار، زیپ، پله‌برقی یا حتی اینترنت، آنقدر عادی هستند که یادمان می‌رود روزی، افرادی آن ها را اختراع کرده اند.


در اوایل دهه‌ی ۱۹۷۰(1347 خورشیدی)، باب کان (Bob Kahn) و وینت سرف (Vint Cerf) شروع به کار بر روی پروژه‌ای کردند که نتیجه‌ی آن چیزی هست که ما امروز آن را اینترنت می‌نامیم. در واقع، این پروژه، حاصل پروژه‌ آرپانت (ARPANET) است که یکی از پروژه‌های وزارت دفاعِ ایالات متحده‌ی آمریکا بود.

 

 

VOIP - Bob kahn & vint Cerf

 

در این حین پال بَرِن (Paul Baran) به دنبال مدلی از ارتباط بین کامپیوتر‌ها بود که بتواند در مقابل هر حمله‌ای فیزیکی یا سایبری مقاوم باشد. در این مدل که به مدل distributed network یا «شبکه‌ی توزیع‌شده» معروف است امکان از کار انداختن ارتباط بین تمام اجزا با حمله به بخشی از آن وجود ندارد.  در حالی که در «شبکه‌های متمرکز» یا centerlized network کافی بود که بخش مرکزی این شبکه، نابود شود و ارتباط بین تمام اجزا از بین می‌رود.

 

VoIP - Paul Baran

 

باب کان و همکارانش با توجه به مدل شبکه‌ی توزیع‌شده، یک شبکه‌ واقعی و آزمایشی در کل ایالات متحده آمریکا راه انداختند. این شبکه به خوبی کار کرد و در عرض چندین سال به سرعت، گسترش یافت و تبدیل به شبکه‌ عمومی شد که از طریق آن افراد با هم در ارتباط بودند اقلام مورد نیاز خودشان را خرید می‌کردند پول انتقال می‌دادند و به محتوای آموزشی و علمی زیادی دسترسی داشتند. به این شبکه‌ی گسترده، اینترنت می‌گوییم.همچنین پدران اینترنت، وینت سرف و باب کان، پروتکلی برای اتصال پکت (بسته) شبکه، یعنی IP و TCP را منتشر کردند.

 

در سال 1973 میلادی (1351 خورشیدی) باب مک‌آولی، اد هافستتر و چارلی رادار، اولین بسته صوتی را از طریق ARPANET در آزمایشگاه لینکلن MIT توسعه دادند.


 

در سال 1974 میلادی (1352 خورشیدی)  سیستم‌ تلفن voip صدا از طریق اینترنت (Voice over Internet Protocol)  برای اولین بار به دنیا معرفی شد. گلن کولر، با همکاری آزمایشگاه لینکلن در MIT، استفاده از LPC را برای انتقال صدای دیجیتال، گسترش داد تا قابلیت ارتباطات صوتی دیجیتال را در شبکه‌های مختلف، نشان دهد. آنها در نهایت ارتباطات صوتی از جمله تماس‌های کنفرانسی را در یک شبکه رادیویی بسته تلفن همراه، یک شبکه کابلی و یک رابط با شبکه مخابرات (PSTN) نشان دادند. تماس با سرعت 2.4 کیلوبایت بر ثانیه انجام شد اما صدا غیر واضح بود و به وضوح تماس‌های صوتی HD امروزی نبود. این رویداد نقطه عطف مهمی در توسعه ارتباطات VoIP به شمار می رود. با این حال، بیش از یک دهه طول می‌کشد تا راه‌حل‌های تجاری VoIP برای تبدیل شدن به یک گزینه ارتباطی پایدار، تکامل یابد.

 

 


 

ویپ - گلن کولر

 

در سال 1988 میلادی (1366 خورشیدی) کدک‌های صوتی G.711 و G.722 توسط ITU-T تائید شدند که کیفیت صدا به طور قابل توجهی در مقایسه با پیشینیان خود، بهبود یافته بود.

 

VoIP -  G.711 ، G.722

 

در سال ۱۹۸۰میلادی (1358 خورشیدی)  تیم برنرزلی، مخترع وب (World Wide Web) به عنوان پیمانکار مستقل در سرن، فعالیت می‌کرد. در این مدت، او روی پروژه‌ای بر اساس مفهوم فرامتنی، برای تسهیل امکان اشتراک‌گذاری و به‌روز کردن اطلاعات میان جستجوگران، کار می‌کرد. تا زمانی که او در سرن بود نمونه اولیه سیستمی را ساخت که ENQUIRE نامیده می‌شد. بعد از ترک این شرکت در اواخر همین سال برای کار به شرکت سیستم‌های تصویری کامپیوتر John Poole رفت ولی در سال ۱۹۸۴میلادی (1362 خورشیدی) تحت‌عنوان شریک به سرن برگشت. در سال ۱۹۸۹میلادی (1367 خورشیدی) سرن، بزرگترین گروه اینترنت در اروپا شد و برنزلی این فرصت را برای پیوند فرامتن با اینترنت، مناسب دید. همان سال، وی پیشنهاد اولیه خود را در این مورد نوشت و در سال ۱۹۹۰میلادی (1368 خورشیدی) نسخة تجدیدنظر شده را ارائه کرد که توسط مایک سندائو،تأیید شده بود. برنزلی همان ایده‌های بنیادین سیستم ENQUIRE را برای ایجاد وب گسترده جهانی، طراحی و ساخت اولین مرورگر وب و اولین سرویس‌دهنده وب http (مخففی برای دامنه قانون انتقال فرامتنی) به‌کار برد. تیم برنرزلی در ۲۵ دسامبر ۱۹۹۰میلادی (1368 خورشیدی) به کمک رابرت کی‌لیو و یک دانشجوی جوان، اولین ارتباط موفقیت‌آمیز بین یک میزبان و کاربر HTTP را از طریق اینترنت، برقرار کرد. مشخصاتی که او از URI،HTTP  و HTML  استخراج کرده بود به عنوان فناوری وب، منتشر شد. اولین وب سایت در سرن، ساخته شد و اولین سایت آن‌لاین در ۶ آگوست سال ۱۹۹۱ میلادی (1369 خورشیدی) پایه‌گذاری شد. این سایت به توضیح www می‌پرداخت همچنین هر شخصی چگونه می‌تواند یک مرورگر وب، داشته باشد و چگونه می‌تواند یک سرویس‌دهنده وب را تنظیم کند همچنین اولین راهنمای وب در دنیا هم بود.

 

 

ویپ - تیم برنرزلی

 

 در سال 1993 میلادی (1371 خورشیدی) Teleport اولین سیستم حضور از راه دور یا سیستم کنفرانس ویدئویی را ارائه داد. پس از مدتی Teleport نامش را به TeleSuite تغییر داد. دیوید آلن و هرولد ویلیامز، این سیستم ویدئو کنفرانس را برای محافظت از کسب و کار استراحتگاه لوکس خود، ایجاد کردند. آن‌ها متوجه شدند که کسب و کار خود را از دست می‌دهند زیرا مهمانان، تعطیلات خود را کوتاه می کنند یا شب‌های کمتری را رزرو می‌کنند زیرا مجبور بودند به جلسات شرکت بازگردند. تماس های ویدیویی راه حل عالی بود و هتل‌های هیلتون به زودی اولین مشتری بزرگ آن‌ها شد.

 

VoIP - TeleSuite

 

 در سال ۱۹۹۴(1372 خورشیدی) برنزلی، کنسرسیوم وب گسترده جهانی را در دانشگاه MIT پایه‌گذاری کرد. این کنسرسیوم شامل شرکت‌های مختلفی است که می‌خواهند استانداردها و توصیه‌هایی برای توسعه کیفیت وب ایجاد کنند.برنزلی ایده خود را به ‌صورت رایگان بدون هیچ انحصاری در دسترس همگان قرار داد. کنسرسیوم وب گسترده جهانی تصمیم گرفت که استانداردهایشان بدون انحصار حکومتی بوده و در نتیجه هر شخصی به آسانی می‌تواند با آن سازگار شود. در همین سال Free World Dialup معروف به FWD توسط جف پولور، براندون لوکاس و ایزاک جنی، تأسیس شد و اولین سرمایه‌گذار واقعی VoIP تشکیل شد. FWD شبکه‌ای را ایجاد کرد که در آن فقط مشترکین FWD می توانستند با یکدیگر صحبت کنند.

 

 

VoIP -  Free World Dialup



تیم برنرزلی - مخترع وب WWW

 

در سال 1996 میلادی (1374 خورشیدی) برنامه VocalChat چت صوتی تجاری و VocalTec تلفن اینترنتی تجاری، راه‌اندازی شدند. این نرم‌افزارها سیگنال صوتی را فشرده و سپس آن را به بسته‌های دیجیتال، تبدیل می‌کردند و بسته‌ها بر روی اینترنت، منتقل می‌شدند که کدک معروف G.729 است و امروزه نیز از آن استفاده می‌شود. اگر تماس گیرنده و مخاطب، دارای سخت‌افزار و نرم‌افزار مشابه بودند این فناوری به خوبی کار می‌کرد. با وجود فناوری پیشرفته، پهنای باند اینترنت برای پشتیبانی از صدا با کیفیت بالا یا زمان بارگذاری سریع، کافی نبود و باعث کند بودن VoIP و کیفیت پایین تماس بود و این برنامه‌ها نتوانستند به موفقیت اصلی برسند ولی به رشد صنعت VoIP کمک زیادی کردند.

 

VoIP - VocalTec

 

 

در همین سال، با اختراع کدک MDCT و پروتکل SIP (پروتکل شروع جلسه Session Initiation Protocol) ، زمینه حضور بیشتر VoIP فراهم شد. SIP به سازندگان اجازه می‌داد تا بر محدودیت‌های سخت‌افزاری، غلبه کرده و برنامه‌هایی، تولید کنند که با هر سیستم تلفن، سازگاری داشته و هزینه‌نرم افزار، کاهش یابد. به جای شبکه تلفن سنتی، ترانک SIP مسیری در سراسر اینترنت برای اتصال سیستم تلفن به اینترنت، فراهم می‌کند و ارائه خدمات VoIP به شرکت‌ها را آسان تر از همیشه می‌کند. SIP بسیار ایمن تر از استانداردهای قبلی VoIP بود و یک شبکه امن را ایجاد می‌کند. ارائه‌دهندگان VoIP یک نرخ ثابت ماهانه برای خدمات، دریافت می‌کردند که کمتر از پرداخت هزینه جداگانه برای بسته‌های اینترنت و تلفن ثابت بود.

 

 

SIP - Session Initiation Protocol - VoIP

 

در سال 1998 میلادی (1376 خورشیدی) ترافیک VoIP از طریق اینترنت، 1 درصد کل ترافیک صوتی ایالات متحده را تشکیل می‌داد. علاقه‌مندان و کارآفرینان در حال ساخت دستگاه‌های سخت‌افزاری و راه حل‌های نرم‌افزاری جدیدی بودند که امکان اتصال کامپیوتر- تلفن و تلفن- تلفن را فراهم کنند. تولیدکنندگان شبکه، سخت‌افزار جدیدی را معرفی کردند که می‌توانست ترافیک VoIP را مسیریابی کند. تا سال 2000 میلادی (1378 خورشیدی) ترافیک VoIP بیش از 3 درصد کل ترافیک صوتی ایالات متحده را تشکیل می‌داد.

 

 

VoIP - Trafic

 

 

در سال 2000 میلادی (1378 خورشیدی) Salesforce اولین رابط برنامه‌نویسی کاربردی API (Application Programming Interface) را به بازار، معرفی کرد. API راه را برای توسعه‌دهندگان نرم افزار، هموار کردد تا با استفاده از نرم‌افزارها با برنامه‌ها تعامل داشته باشند.

 

 

Voip - API

 

در سال 2003 میلادی (1381 خورشیدی) اسکایپ در دانمارک، تاسیس شد و اولین نسخه بتا عمومی را ارائه کرد. اسکایپ، تمرکز خود را از VoIP تغییر داد و تماس‌های اینترنتی را رایج کرد که به مردم سراسر جهان، اجازه می‌داد تا از طریق اینترنت با هم ارتباط برقرار کنند.

 

ویپ - اسکایپ

 

در سال 2005 میلادی (1383 خورشدی)Calypso Wireless اولین تلفن همراه با اتصال Wi-Fi را عرضه کرد و به کاربران این امکان را می‌داد که به طور یکپارچه بین برج های پیوند سلولی استاندارد و Wi-Fi جابجا شوند و امکان برقراری تماس ویدئو کنفرانس دو طرفه و تماس تلفنی IP را فراهم می کرد.

 

ویپ - Calypso Wireless

 

در سال 2006 میلادی (1384 خورشیدی) Truphone اولین برنامه VoIP تلفن همراه برای گوشی‌های نوکیا، آیفون، اندروید و کاربران بلک بری، راه اندازی شد. این برنامه به کاربران امکان برقراری تماس های تلفنی رایگان درون شبکه، ارسال پیامک رایگان درون شبکه و برقراری تماس های VoIP را می‌داد. این برنامه از SIP برای برقراری تماس از طریق اتصال اینترنت به جای شبکه‌های تلفن همراه، استفاده می کرد.

 

 

VoIP - Truphone

 

در سال 2007 میلادی (1385 خورشیدی) اپل، اولین آیفون با صفحه نمایش لمسی را ارائه داد و ارتباطات اینترنتی را دوباره اختراع کرد. حالا با استفاده از یک سیستم سبک می توان از ایمیل، مرورگر وب، نقشه‌ها و موارد دیگر، استفاده کرد که باعث تغییر بازار تلفن همراه شد.

 

VoIP HISTORY - First Apple mobil

 

در سال 2018 میلادی (1396 خورشیدی) فناوری VoIP به تنهایی در ایالات متحده به یک صنعت 20 میلیارد دلاری تبدیل شده و نرخ رشد بیش از 28 درصدی را در بین سال‌های 2016 تا آغاز سال 2020 شاهد بود. در حالی که صنعت VoIP در مسیر تبدیل شدن به یک حالت عادی جدید بود همه‌گیری ویروس کرونا (در اوایل سال 2020 میلادی) این جدول زمانی را تسریع کرد. افزایش کار از راه دور باعث شد تا مشاغل برای رفع نیازهای ارتباط از راه دور، تلاش کنند و به این ترتیب سیستم های VoIP مبتنی بر ابر پا به عرصه گذاشت

 

 

VoIP - cloud pbx

 

 

تاریخچه فناوری VoIP همچنان در حال تکامل است و ویپ را مقرون به صرفه‌تر و دارای ویژگی‌های بیشتری نسبت به خدمات تلفن ثابت می‌دانند. اکنون دفاتر می‌توانند از برنامه‌های تلفن هوشمند VoIP برای انجام ارتباطات تجاری در حال حرکت، استفاده کنند. سیستم های ارتباطی VoIP همچنان به نوآوری و ارائه ویژگی‌های جدید و پیشرفته، ادامه می دهند. اکثر ارائه‌دهندگان VoIP عملکردهایی مانند تماس ویدیویی، پیام رسانی، اشتراک فایل، اپراتور خودکار، صندوق صوتی و ضبط تماس را ارائه می‌دهند. برخی دیگر ابزارهای پیشرفته تری مانند برنامه ارتباط مدیریت با مشتری (CRM)، سیستم پاسخگویی صوتی (IVR)، تجزیه و تحلیل آنلاین و اشتراک گذاری خطوط تلفن داخلی را نیز ارائه می‌دهند.

رشد VoIP در طی چند دهه حیرت انگیز و به صورت انفجاری بوده و در حال حاضر، یکی از فناوری‌های مهم و مورد بحث صنعت ارتباطات است و هر سال با سرعت سرسام‌آوری به تکامل خودش، ادامه می‌دهد. سیستم‌های تلفن تجاری، هوشمندتر شده‌اند و توسعه‌دهندگان با استفاده از این فناوری، راه‌حل‌های جدید و هیجان‌انگیزی می‌سازند. حالا VoIP فراتر از تلفن‌های هوشمند و رایانه‌ها گسترش یافته و راه خود را به اینترنت اشیا (IoT) پیدا کرده است. احتمالا در آینده نزدیک، اسکوترهای برقی، یخچال‌ها، بلندگوهای هوشمند و حتی تلویزیون‌ها به قابلیت ارتباط VoIP مجهز خواهند شد و نمی‌توان گفت که ویپ از اینجا به کجا می‌تواند برسد ولی خیلی طول نمی‌کشد که سیستم‌های تلفن ثابت سنتی به موزه‌ها منتقل شوند.

 

VoIP - IoT

تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه

 تلفن تحت شبکه چیست ؟

تلفن تحت شبکه یا تلفن IP به هر سیستم تلفنی اطلاق می شود که از اتصال اینترنت برای ارسال و دریافت داده های صوتی استفاده می کند. برخلاف تلفن های معمولی که از خطوط ثابت برای انتقال سیگنال های آنالوگ استفاده می کند، تلفن های IP از طریق روتر و مودم به اینترنت متصل می شوند. اولین تلفن تحت شبکه در اوایل سال 1995 وارد بازار شد. اما در مقایسه با یک سیستم تلفن استاندارد، کیفیت صدای پایینی داشت و بسیار گران بود. از آن زمان به بعد، فناوری تلفن های مبتنی بر اینترنت با سرعت بسیار زیاد جهش یافت و مرزها را در این صنعت تغییر داد. تلفن های تحت شبکه های امروزی اکنون کیفیت صدای HD، هزینه های جاری ارزان تر و ویژگی های تلفن تجاری پیشرفته ای را ارائه می دهند.

در این مقاله، ما به شما اطلاعات کاملی از تلفن تحت شبکه به شرح زیر ارائه می دهیم.

 

1- تلفن IP چگونه کار می کند؟

2- تفاوت بین VoIP و IP تلفنی چیست؟

3- پروتکل های VoIP و کدک های صوتی

4- مزایای تلفن IP

5- انواع تلفن های VoIP

 

 

1- تلفن IP چگونه کار می کند؟

سیستم های تلفن IP از پروتکل (IP) یا سایر پروتکل های دیجیتال برای انتقال ارتباطات صوتی از طریق اینترنت استفاده می کنند.اگر از سیستم IP PBX استفاده می کنید، داده ها به صورت دیجیتالی در یک شبکه محلی (LAN) منتقل می شوند و سپس به سیگنال های صوتی آنالوگ تبدیل می شوند و به PSTN ارسال می شوند. با این حال، به دلیل هزینه های سخت افزاری و نصب بالا، IP PBX دیگر راه حل پیشرو نیست.با پیشرفت روز افزون صنعت VoIP ، سیستم های ابری رونمایی و به محبوب ترین راه حل تلفن IP تبدیل شده است. این به مشاغل اجازه می دهد تا از ویژگی های پیشرفته PBX را بدون نصب سخت افزار در محل استفاده کنند.

 

تلفن IP چگونه کار می کند؟

 

2- تفاوت بین VoIP و IP تلفنی چیست؟

این اصطلاحات اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، اما تفاوت ظریفی بین آنها وجود دارد.تلفنIP هر سیستمی را توصیف می کند که در چتر مخابراتی مبتنی بر اینترنت از جمله فکس و سایر سیستم ها قرار می گیرد.در ابتدا، اصطلاحVoIP (Voice over Internet Protocol) خاص تر بود. این فقط به فناوری مورد استفاده برای برقراری و دریافت تماس های تلفنی از طریق اینترنت اشاره داشت. با این حال، در سال های اخیر، حتی ارائه دهندگانVoIP و شرکت های مخابراتی شروع به استفاده از این اصطلاحات به جای یکدیگر کرده اند. تلفن IP و VoIP هر دو سیستم های تلفنی را پوشش می دهند که از LAN (شبکه محلی) برای اتصال به اینترنت از طریق مودم/روتر استفاده می کنند.

 

تنلفن تحت شبکه

 

3- پروتکل های VoIP و کدک های صوتی

اولین بخش از برقراری تماس VoIP شامل یافتن مکان گیرنده در اینترنت توسط رایانه شما و سیگنال دادن به رایانه آنها برای دریافت تماس است و پس از انجام این کار، دو رایانه در مورد نحوه مبادله واقعی داده ها توافق می کنند (مانند دستگاه‌های فکس و مودم‌ها در شروع تماس). برای اینکه VoIP به طور مؤثر کار کند هر کامپیوتری که از آن استفاده می کند باید این کارها را دقیقاً به همان روش انجام دهد به همین دلیل است که سیستم های VoIP از استانداردهای بین المللی مورد توافق (معروف به پروتکل) استفاده می کنند.

به زبان ساده این پروتکل ها یک مسیر ارتباطی بین دو آدرس IP (آدرس فرستنده و گیرنده) ایجاد می کنند که از طریق آن می توان داده های تماس تلفنی واقعی را ارسال و دریافت کرد. تلفن هایIP برای انتقال داده ها به ارائه دهنده ها متکی به پروتکل های هستند، که سه ​​مورد رایج آنها را برا شما ذکر میکنیم

  • پروتکل SIP
  • پروتکل H.323
  • پروتکل هایRTP/RTCP

 

* اینکه تلفنIP از چه پروتکل هایی استفاده می کند به نحوه تنظیم سیستم تلفن شما و همچنین ارائه دهنده VoIP شما بستگی دارد.

 

پروتکل های VoIP

 

4- مزایای تلفن IP برای مشاغل

تلفن VoIP در حال تسخیر بازار ارتباطات راه دور تجاری است. بیش از 79٪ از مشاغل در سراسر دنیا از تلفن های VoIP حداقل برای یک مکان استفاده می کنند.

چند مزیت اصلی تلفن های تحت شبکه

 

  • تا 60٪ ارزان تر از تلفن ثابت
    تلفن های اداری VoIP به طور قابل توجهی ارزان تر از طرح های اداری سنتی است.تغییر به یک طرح VoIP می تواند تا 60 درصد از هزینه های شما را نسبت به طرح تلفن ثابت اداری مشابه کاهش دهد.

 

 

  • ویژگی های بیشتر
    تلفن IP همچنین به کسب و کار شما امکان می دهد بدون نیاز به سرمایه گذاری در سخت افزار اضافی به ویژگی های پیشرفته دسترسی داشته باشد.
    ازجمله:

    مسیریابی تماس پیشرفته

    متصدی خودکار

    صف های تماس

    پاپ آپ

    ضبط تماس

    تلفن گویا

    پیام رسانی فوری

    کنفرانس ویدیویی

    چت



  • ادغام آسان باCRM و سایر ابزارهای تجاری
    سیستم های VoIP ادغام ارتباطات صوتی با CRM و سایر ابزارهای اداری را بسیار ساده تر می کند.

 

 

5- انواع تلفن ویپ؟

تلفن های تحت شبکه به دو دسته، تلفن های مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار تقسیم می شوند که بسیاری از ارائه دهندگان خدمات VoIP هر دو نوع تلفن را عرضه می کنند.

 

  • تلفن های سخت افزاری
    تلفن های SIP سخت افزاری بسیار شبیه به تلفن های آنالوگ سنتی یا تلفن های ثابت هستند و برای برقراری تماس از طریق اینترنت به جای یک سرویس تلفن سنتی PSTN استفاده می کنند و ویژگی های اصلی آن شامل برقراری و دریافت تماس، صندوق صوتی و تماس کنفرانسی است. علاوه بر این دستگاه‌های پیچیده‌تر می‌توانند به شما امکان دسترسی به مخاطبین، پیکربندی BLF (فیلدهای مشغول لامپ) و حتی برقراری تماس‌های ویدیویی را بدهند.
  • این تلفن ها را می توان به 4 دسته تقسیم بندی کرد

الف - تلفن های رومیزی SIP
ب - تلفن های بیسیم SIP
پ - تلفن های کنفرانس
ت - تلفن های USB

 

الف - تلفن های رومیزی تحت شبکه SIP
اکثراین تلفن ها دارای نوعی صفحه نمایش LCD برای نمایش اطلاعات، چند دکمه قابل برنامه ریزی و بلندگوها/میکروفون های اختصاصی برای کیفیت صدا واضح هستند. مدل های گران تر این تلفن ها دارای صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، بلندگوهای بهتری هستند و از عملکردهای پیشرفته‌تری مانند مدیریت خطوط متعدد، تماس‌های کنفرانسی و همچنین تماس های ویدیویی که میتوانید توسط دوربین کوچک متصل به تلفن ،برای برقراری مکالمات تصویری مورد استفاده قرار گیرد

 

ب - تلفن های بیسیم تحت شبکه SIP
این تلفن ها عملکرد یک تلفن رومیزی معمولی را با قابلیت حرکت کردن ارائه می دهد. این تلفن ها نسبت به تلفن های رومیزی از هزینه کم تری برخوردار هستند زیرا شما به یک پایه برای جفت شدن به آن ها نیاز دارید. یک واحد پایه می تواند چندین دستگاه را بسته به مدل سخت افزاری خاص متصل کند. واحدهای گران‌تر می‌توانند دستگاه‌های بیشتری را اداره کنند و برد بهتری ارائه دهند.

 

 

پ - تلفن های کنفرانس

تلفن های کنفرانس IP معمولاً در دفاتر بزرگ و اتاق های کنفرانس که در آن تماس های تلفنی چند نفره انجام می شود استفاده می شود.

 

.

تلفن های کنفرانس

 

 

ت - تلفن های USB
یک تلفن USB با استفاده از جک USB مستقیماً به رایانه شما متصل می شود. از یک تلفن USB همراه با یک برنامه تلفن نرم افزاری می توانید استفاده کنید

 

 

 

تلفن های USB

 

 

  • تلفن های نرم افزاری
    تلفن های IP مبتنی بر نرم افزار به عنوان تلفن های نرم افزاری شناخته می شوند که بر روی کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه کاربر نصب می شوند. رابط کاربری تلفن نرم افزاری اغلب شبیه یک گوشی تلفن همراه با صفحه لمسی و نمایشگر کالرآیدی است. بعضی مواقع لازم است برای تماس از یک هدست با میکروفون که به رایانه یا دستگاه تلفن همراه متصل می شود استفاده کنید. کاربران همچنین می توانند با استفاده از دستگاه خود تماس بگیرند در صورتی که دارای میکروفون داخلی باشد.

 

 

تلفن های نرم افزاری

 

قیمت تلفن های تحت شبکه

تلفن های تحت شبکه بسته به نوع مارک و کارایی، دارای قیمت های متفاوت می باشد. معروف ترین برند ها در ایران به شرح زیر هستند.

 

 

 

تلفن تحت شبکه سیسکو

 

 

تلفن تحت شبکه یالینک

 

 

تلفن تحت شبکه گرنداستریم

 

 

 

سخن آخر

جهش تکنولوژی در صنعت VoIP در آینده نه چندان دور تحول اساسی در تمام جهان ایجاد خواهد کرد. چهره و نوع کارکرد شرکت ها دیگر به شکل امروزی نخواهند بود گویی که بخواهیم فرق بین چراغ نفتی و چراغ برقی را مثال بزنیم. تمام محدودیت ها و غیرممکن ها تقریبا از بین خواهند رفت یکی از این مواردها تلفن ها و سیستم های شبکه خواهند بود. تلفن های سخت افزاری خود را با تلفن های نرم افزاری و سیستم های شبکه سخت افزاری خود را با سیستم های ابری جایگزین خواهند کرد. لذا شایسته است خود را برای چنین تحولی آماده کنیم
 

VOIP-cloud system 

 

 

 

ویپ چیست؟
ویپ چیست؟

ویپ چیست؟

VoIP (Voice over Internet Protocol) یا پروتکل انتقال صدا بر روی اینترنت، روشی برای برقراری تماس تلفنی از طریق اینترنت است و اکثر مردم VoIP را جایگزین مخابرات می دانند. امروزه با افزایش سرعت و پهنای باند اینترنت، VoIP به عنوان انتخاب نهایی برای ارائه خدمات تلفن، تبدیل شده است. فناوری ویپ، صدا را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل می کند و در پکت های دیتا قرار می دهد و آن ها را از طریق اینترنت، انتقال می دهد و در مقصد، دوباره آن ها را به صدا تبدیل می کند.

فناوری VoIP بر اساس پروتکل های مختلفی کار می کند. از پروتکل SIP (Session Initiation Protocol پروتکل شروع) برای تماس صوتی، کنفرانس ویدئویی، پیام رسانی فوری و توزیع رسانه، استفاده می شود.

 

از پروتکل RTP(Real-time Transport Protocol پروتکل انتقال بدون تاخیر) برای اطمینان از تحویل به موقع این پکت ها استفاده می کند و مخاطب شما متوجه این موضوع نمی شود که شما از فن آوری VoIP استفاده می کنید و قادر به تشخیص دقیق تفاوت این سرویس، نسبت به سیستم سنتی نیست.

VoIP تماس های تلفنی را به دیتا تبدیل کرده و از طریق اینترنت، ارسال می کند. برای انجام این کار دو روش وجود دارد که اولی استفاده از کابل اترنت و دومی سیگنال Wi-Fi است که البته این سیگنال باید قوی باشد تا از قطعی صدا جلوگیری کند. ایجاد ارتباط از طریق اینترنت هزینه بسیار کمتری نسبت به سیستم های تلفن قدیمی دارد.

 

VoIP چگونه کار می کند؟

همان طور که در توضیحات بالا ذکر شد ویپ صدا را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل می کند و آن را بر روی اینترنت منتقل می کند. شما می توانید هر کجا که اینترنت دارید از VoIP استفاده کنید که ارتقای قابل توجه، نسبت به سیستم تلفن آنالوگ است.

راه اندازی VoIP و استفاده از آن برای تماس های شخصی و تجاری روزمره آسان است و تا زمانی که به اینترنت متصل هستید از برقراری تماس لذت ببرید. برای راه اندازی ویپ، لازم نیست کار فنی انجام دهید سیم برق را به پریز و کابل شبکه را به تلفن IP وصل کنید و از VoIP استفاده کنید.

 

 

 

در ارائه دهنده VoIP به دنبال چه چیزی باشیم؟

داشتن یک سیستم تلفن تجاری معتبر و قابل اطمینان به تجارت شما قدرت می بخشد. با این حال، همه ارائه دهندگان یکسان نیستند. برای تصمیم گیری در مورد بهترین سرویس تلفن تجاری، فقط نیازهای مخصوص خودتان را در نظر بگیرید که چه اهدافی را در زمان حال یا آینده دنبال می کنید. بعضی از این اهداف:

  •        حجم تماس ورودی
  •        منابع فعلی و نیروی انسانی
  •        قابلیت VoIP
  •        نیازهای ویدئو کنفرانس

 

 

 

تجهیزات لازم برای استفاده از VoIP

1- سرور ویپ: برای استفاده از خدمات ویپ ابتدا به یک سرور نیاز دارید که بتوانید از طریق اینترنت، ارتباط برقرار کنید. برای این کار دو حالت وجود دارد: الف) استفاده از یک سانترال تحت شبکه ب) استفاده از فضای ابری.

برای خرید و مشاهده محصولات مراکز سانترال بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

 

 

 

2- تلفن IP : تلفن های اداری فیزیکی که می توانید بر روی سیستم تلفن VoIP از آنها استفاده کنید تا صدا را از طریق اینترنت منتقل کنند. از نظر بصری آنها تفاوت چندانی با تلفن های ثابت خانگی یا روی میز کار ندارند به همین دلیل، سازگاری با تلفن های VoIP جدید، خیلی آسان است. این تلفن ها از طریق WiFi یا اترنت به اینترنت متصل هستند. برای تسهیل تماس ها در شبکه شما، آدرس IP به آنها اختصاص داده می شود.

برای خرید و مشاهده محصولات تلفن تحت شبکه یا تلفن بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

 

 

 

3- موبایل، کامپیوترها و دستگاه های شبکه: علاوه بر تلفن های IP می توانید با استفاده از دستگاه تلفن همراه، رایانه و سایر دستگاه های شبکه با نصب برنامه های VoIP یا برنامه تلفن نرم افزاری به سیستم های تلفن VoIP دسترسی داشته باشید. امروزه می توانید در هر زمان و هر مکان با استفاده از دستگاه های متصل به اینترنت، تماس های تلفنی را برقرار کنید بدون اینکه نگران از دست دادن کیفیت تماس VoIP باشید.

 

 

4- گیت وی ویپ: گیت وی VoIP یک دستگاه سخت افزاری است که ترافیک تلفنی سنتی (آنالوگ یا دیجیتال) را به پکت های دیتا تبدیل می کند و امکان ارتباط بین زیرساخت تلفن قدیمی و ارتباطات مبتنی بر IP را فراهم می کند و به عنوان پلی بین شبکه IP و مخابرات (PSTN) و شبکه تلفن همراه عمل می کند.

برای مشاهده و خرید محصولات گیت وی ویپ بر روی تصاویر زیر کلیک کنید:

 

 

مزایای VoIP

1- صرفه جویی در هزینه

VoIP راهی مقرون به صرفه برای راه اندازی سیستم ارتباطات تجاری است. خدمات VoIP می تواند بر اساس یک اتصال مستقیم IP به ارائه دهنده خدمات تلفن، یا اتصال به اینترنت موجود شما یا ترکیبی از هر دو باشد. بنابراین هزینه های تماس های بین المللی را تا حد زیادی کاهش می دهد و مقدار قابل توجهی از هزینه ها را در خرید خطوط تلفن سنتی، نصب و نگهداری مداوم کاهش می دهد.

سیستم های VoIP سانترال و VoIP مبتنی بر ابر، هر دو مقرون به صرفه هستند ولی از نظر هزینه، تفاوت هایی دارند. برای راه اندازی سیستم سانترال VoIP باید هزینه کنید ولی این نوع سیستم، شما را از خطر افزایش هزینه ها محافظت می کند و هزینه ماهانه کمتری را در بر دارد. برای VoIP مبتنی بر ابر، شما با هزینه ماهانه یا سالانه مقرون به صرفه و هزینه تجهیزات اولیه پایین می توانید از آن بهره ببرید.

2- نصب آسان

در مقایسه با سیستم های تلفن سنتی، نصب و پیکربندی سیستم های VoIP بسیار آسان است. تلفن های سنتی برای دریافت خدمات تلفن به خطوط فیزیکی نیاز دارند در حالی که تلفن های VoIP نیازی به خط تلفن فیزیکی ندارند و تنها کاری که باید انجام دهید این است که تلفن های IP را از طریق خطوط اترنت به شبکه داخلی، وصل کنید.

3- کیفیت صدای بالا

این سیستم تلفن از کیفیت صدای بالایی برخوردار است. اوایل تولید سیستم های تلفنی VoIP دارای کیفیت صدای پایینی بودند اما به مرور زمان با افزایش کیفیت صدا ویژگی های پیشرفته زیادی به آن ها اضافه شد. اکثر ارائه دهندگان VoIP تعداد زیادی پروتکل و کدک مختلف را برای اطمینان از کیفیت صدای HD ارائه می دهند و می توانید تماس های صوتی و تصویری را با کیفیت بالا برقرار کنید.

4- تحرک و انعطاف پذیری جغرافیایی

VoIP به مشاغل مختلف، این امکان را می دهد که اگر کارمندان دور کار دارند بتوانند ویپ را بر روی دستگاه های دارای سیپ فعال کنند و کارمندان دورکار در هر جا با استفاده از اتصال به اینترنت تماس را برقرار کنند.

استقرار سیستم VoIP به صورت چند سایت جداگانه می تواند تمام شاخه های پراکنده را به صورت یکپارچه متصل نگه دارد و هزینه های فراگیر تماس های بین سایت ها را کاهش می دهد. تلفن های نرم افزاری به کارمندان این امکان را می دهد تا داخلی های موبایل دفتر خود را با طیف گسترده ای از ویژگی های کنترل تماس در دسترس داشته باشند. علاوه بر این سیستم های تلفن ابری، اتصال دفاتر جغرافیایی پراکنده را در یک سیستم تلفن آسان می کند و مدیر IT می تواند به راحتی از هر مکان آن را مدیریت کند.

5- مقیاس پذیری

مقیاس پذیری به عنوان یکی از ارزشمندترین ویژگی ها برای مشاغل است و به توانایی یک سیستم در مدیریت حجم زیادی از تماس با افزودن منابع به سیستم بدون تاثیر در عملکرد آن اشاره دارد.

6- ویژگی های دیگر

خدمات VoIP ویژگی هایی ارائه می دهد که یا توسط سیستم های تلفن سنتی، پشتیبانی نمی شوند یا فقط با پرداخت هزینه اضافی در دسترس هستند. این ویژگی ها موارد اضافی هستند که به صورت پیش فرض بر روی این سیستم وجود دارند.

  • انتقال تماس

ویژگی انتقال تماس بیش ترین کاربرد را زمانی دارد که در محل کار یا پشت میز خود حضور ندارید. در این حالت می توانید تماس ها را به موبایل خود یا داخلی دیگری هدایت کنید. با این ویژگی هیچ تماسی را از دست نمی دهید و مشتری بدون پاسخ نمی ماند.

  • سیستم صوتی گویا (IVR)

این قابلیت به تماس گیرندگان کمک می کند تا به بخش مورد نظر هدایت شوند و در صورت عدم حضور شما فرد تماس گیرنده می تواند برای شما پیام بگذارد و این پیام به ایمیل شما ارسال می شود. با IVR شما می توانید خدمات به مشتریان را به صورت خودکار انجام دهید و  تصویری حرفه ای از شرکت بسازید.

  • گروه زنگ خور

گروهی است که می توانید چند داخلی را در یک گروه قرار دهید تا وقتی تماسی را دریافت کردند تمام تلفن های داخل گروه به طور همزمان زنگ بخورد. در نتیجه، بهره وری کلی تیم شما افزایش می یابد و به تماس های مشتری سریع پاسخ داده می شود.

  • صف

مخاطب وقتی تماس می گیرد تا به اپراتور وصل شود می تواند در صف قرار بگیرد. بهتر است با صدایی به مشتری اطلاع داده شود که در حال حاضر هیچ اپراتوری برای پاسخگویی به تماس وجود ندارد و یا او در حال حاضر در صف ایستاده است.

  • موسیقی انتظار

اگر در اداره شلوغ، کار می کنید و فرد تماس گیرنده باید وقت بیش تری را در انتظار وصل شدن به اپراتور باشد می توانید از موزیک انتظار، استفاده کنید که تا زمان وصل شدن به اپراتور برای تماس گیرنده، پخش شود.

  • ضبط تماس

سیستم های تلفن VoIP را می توان طوری تنظیم کرد تا به طور خودکار تمامی تماس های ورودی و خروجی را ضبط کند. معمولا مشاغل از ضبط تماس به عنوان ابزاری برای کمک به حل اختلافات، بازنگری و تایید، رعایت مقررات خود و پیگیری رضایت یا عدم رضایت مشتریان استفاده می کنند. فقط کارکنان داری مجوز می توانند به مکالمات ضبط شده، دسترسی داشته باشند.

 

 

امنیت در ویپ

مهم نیست که یک سازمان بزرگ یا یک تجارت کوچک دارید در هر حال امنیت برای کسب و کار شما ضروری است زیرا اختلال در سیستم تلفن باعث به وجود آمدن فاجعه در تجارت شما می شود.

سیستم های تلفن سنتی به دلیل محدودیت هایی مانند هزینه بالا برای نگهداری جای خود را به سیستم های ویپ داده اند. استفاده از ویپ باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود و نصب و راه اندازی آن آسان است. امروزه با گسترش حملات مختلف از سوی کلاهبرداران، امنیت ویپ به اندازه راه اندازی آن دارای اهمیت ویژه ای است.

امنیت فقط رمزگذاری تماس ها نیست بلکه باید از امنیت اطلاعات صوتی و متنی که منتقل می شوند اطمینان پیدا کرد. اما مدیران فناوری اطلاعات و کسب و کارها باید بدانند که سیستم تلفن VoIP در برابر حملات مقاوم است.

 

security

 

 

 نحوه حفاظت از تجهیزات VoIP

  • یک رمز قوی که ترکیبی از حروف (بزرگ و کوچک) و اعداد است برای ایمن بودن سیستم تلفن خود انتخاب کنید و اطمینان حاصل کنید که کارکنان رمزهای عبور خود را در فایل های متنی در رایانه ذخیره نمی کنند.
  • کاربران خود را تشویق کنید تا سیستم عامل خود را به روز رسانی کنند تا دستگاه در برابر نرم افزارهای مخرب محافظت شود.
  • از VPN برای کارکنان دورکار، استفاده کنید. VPN می تواند تمام ترافیک را بدون در نظر گرفتن محل کار کارکنان، رمزگذاری کند.
  • به عنوان بهترین روش، رمز عبور Wi-Fi خود را به روز کنید.
  • گزارش های تماس شرکت را بررسی کنید تا هرگونه روند یا رفتار غیرمعمول را شناسایی کنید.
  • اگر شرکت شما در خارج از کشور فعالیت داشته باشد نیازی به شماره گیری شماره های بین المللی ندارید و فقط به افرادی که با خارج از کشور تماس می گیرند امکان دسترسی به تماس بین المللی را بدهید.
  • زمانی که کارمندان شرکت را ترک می کنند با غیر فعال کردن حساب آن ها می توانید اختلالات محیط کار را به حداقل برسانید.
  • از تیم خود بخواهید پست صوتی و تماس های عجیب را گزارش کنند. تماس عجیب زمانی است که تلفن شما بدون شماره تماس گیرنده، زنگ بخورد.
  • پیاده سازی مدیریت دستگاه از راه دور را تنظیم کنید تا اگر زمانی دستگاه ها مورد سرقت قرار گرفت یا خراب شد بتوانید آن ها را ردیابی و پاک کنید.
  • به کاربران یادآوری کنید که هرگز نیازی به رمز عبور آنها نخواهید داشت. به آنها آموزش دهید تا کلاهبرداری ها را تشخیص دهند و در آخر با چه کسی در صورت نقض امنیت، تماس بگیرند.

 

 

 

 

مقایسه دستگاه های سری P یستار
مقایسه دستگاه های سری P یستار در وبلاگ نت با ما
ارتباط گیت وی ویپ و سیستم های سنتی

آیا برای شما این سوال پیش آمده که گیت وی ویپ چیست؟ در این مقاله در مورد گیت وی ویپ، انواع آن و ارتباط آن با سیستم تلفن سنتی صحبت می کنیم.

گیت وی ویپ چیست؟

گیت وی VoIP یک دستگاه سخت افزاری است که سیگنال های تلفن آنالوگ را به دیجیتال تبدیل می کند. پس از تبدیل سیگنال، گیت وی VoIP آن را به بسته های داده سازماندهی کرده و برای انتقال رمزگذاری می کند. فروشندگان VoIP از گیت وی های VoIP برای سوئیچ و رابط شبکه استفاده می کنند. بعضی از گیت وی های بزرگ می توانند از 256 تماس به صورت همزمان پشتیبانی کنند.

 

انواع گیت وی های ویپ

گیت وی آنالوگ

جهت برقراری ارتباطات آنالوگ، مانند گوشی های تلفن سنتی و یا خطوط شهری سنتی، با یک سیستم voip مورد استفاده قرار می گیرند و به دو دسته FXS و  FXO تقسیم می شوند.

FXS : این نوع گیت وی برای اتصال بین تلفن های آنالوگ و تجهیزات دیگری مانند فکس دستگاه پوز بانکی و ... به بستر IP استفاده می شود.

FXO  : جهت اتصال خطوط شهری به بستر ویپ و به عبارتی تبدیل تماس های شهری از خطوط آنالوگ به VoIP در سازمان ها به کار گرفته می‌شود.

 

گیت وی دیجیتال

برای اتصال سیستم تلفنی ویپ با خطوط مخابراتی دیجیتال مانند T1/E1/BRI استفاده می شود.

گیت وی GSM

 ارتباط دو طرفه را بین شبکه VoIP و شبکه مخابرات موبایل یا همان GSM را برقرار می‌کند و در مناطقی که به خطوط شهری دسترسی ندارند، سیستم های تلفنی تحت شبکه را با استفاده از خطوط تلفن همراه، راه اندازی می کند.

ارتباط گیت وی ویپ با سیستم های سنتی

برای ارتباط و تبدیل سیگنال ها به بسته های دیتا از سخت افزار گیت وی ویپ استفاده می شود و موجب می شود کیفیت صدا بالا برود. برای این کار می توان تلفن سنتی را در کنار گیت وی VoIP قرار داد. اگر می خواهید سیستم تلفن سنتی خود را در کنار سیستم تلفن ویپ داشته باشید از گیت وی ویپ استفاده کنید.

برای این که از گیت وی ویپ در کنار سیستم تلفنی VoIP استفاده کنید باید تعداد تماس های هم زمان مورد نیاز را بدانید و با استفاده از گیت وی ویپ آنالوگ یا دیجیتال، مرکز تلفن سنتی موجود را با سیستم تلفنی VoIP، یکی کنید و در پیش سیستم سانترال از تمامی بخش های سیستم ویپ بهره مند شوید و همچنین از هزینه ی بالا سیستم های قدیمی، جلوگیری می کند. شرکت های زیادی به تولید سخت افزار گیت وی ویپ پرداخته اند که در بدنه و نوع سیگنال دهی با هم تفاوت دارند، برخی از این شرکت های تولید گیت وی ویپ عبارتند از d-link, quintu,m , grandstre , Linksys , patton , newrock , sangoma atcom و …

 

 

مزایای یکپارچه‌سازی ویپ و نرم‌افزار CRM

با پیشرفت فناوری، سیستم تلفن های جدید VoIP جایگزین تلفن های قدیمی شدند. کسب و کارهای بیشتری در سراسر جهان به سیستم تلفن تجاری VoIP پیشرفته روی آورده اند. VoIP به عنوان یک سیستم تلفن مبتنی بر ابر، می تواند به راحتی با سایر سیستم های رایانه ای در ابر ادغام شود. برای گسترش استفاده از آن، سیستم VoIP با سیستم های تجاری مختلف مانند CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) ادغام می شود. ادغام VoIP با CRM برای مشاغل بسیار مفید بوده است.

قبل از اینکه به مزایا و استفاده از ادغام VoIP با CRM بپردازیم، در مورد VoIP و نرم افزار CRM صحبت می کنیم.

VoIP چیست؟

VoIP مخفف Voice over Internet Protocol است که روشی برای برقراری و دریافت تماس های تلفنی از طریق اینترنت است. ویپ به جای ارسال بسته های داده از طریق شبکه سنتی، یک فناوری است که صدا را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل می کند و از طریق اینترنت تماس ها را برقرار می کند.

اگر از اینترنت با کیفیت مناسب برخوردار هستید، به جای خدمات تلفن از طریق مخابرات، با استفاده از اینترنت، خدمات را دریافت کنید. اکثر مردم VoIP را جایگزین مخابرات می دانند. برخی از افراد علاوه بر سرویس تلفن سنتی خود، از VOIP نیز استفاده می کنند زیرا ارائه دهندگان خدمات VOIP معمولاً نرخ های پایین تری نسبت به شرکت های تلفن سنتی ارائه می دهند.

منظور از نرم افزار CRM چیست؟

نرم افزار CRM به شما کمک می کند تا فروش، رهبری، روابط با مشتری و موارد دیگر را در سازمان خود تحت نظر داشته باشید. از آنجا که مبتنی بر ابر است، نیازی به سخت افزار گران قیمت یا ارتقاء نرم افزار پیچیده ندارد. این یک نرم افزار آسان برای مدیریت ابر است که مجموعه وسیعی از ویژگی ها را ارائه می دهد.

ادغام VoIP با CRM

برای پیشرفت فناوری از نظر کارآیی و بهره وری، توسعه دهندگان در حال حاضر VoIP را با CRM ادغام می کنند و از طریق ادغام، تمام اطلاعات به طور خودکار بین 2 ابزار همگام سازی می شود. نرم افزار CRM احتمالاً پرکاربردترین نرم افزار در دنیای تجارت است. با همگام سازی تمام اطلاعات مهم بین سیستم تلفن ویپ و نرم افزار CRM ترکیب می شود بنابراین نمایندگان بیش از نیمی از حجم کار خود را برطرف می کنند. پس از پایان تماس با مشتری، نمایندگان نیازی به وارد کردن جزئیات به صورت دستی در CRM ندارند.

این نرم افزار عمدتا توسط فروشندگان و بازاریابان برای فروش، پیگیری و حفظ روابط با مشتری استفاده می شود. اما چگونه می توان فروش داشت یا با مشتریان در ارتباط بود؟ درست است، از طریق تماس های صوتی و ارتباط تلفنی. و همه ما می دانیم که سیستم تلفن تجاری VoIP فعلا در صنعت ارتباطات است. بنابراین، ادغام VoIP با CRM اساساً به معنای استفاده از بهترین نرم افزار تجاری و فروش و ترکیب آن با بهترین سیستم تلفن است، نرم افزارهای VoIP و CRM به طور طبیعی مکمل یکدیگر هستند و هر کدام عملکرد دیگری را افزایش می دهند.

 

چرا به ادغام VoIP با CRM نیاز است؟

قبل از سیستم تلفن VoIP مشاغل از سیستم های تلفن سنتی استفاده می کردند و راهی وجود نداشت که تماس ها و سوابق تلفن آنها را با سابقه مشتری و خرید آنها به منظور به دست آوردن پایگاه داده دقیق تر مشتریان پیوند دهند. هرگونه تماس یا پیام پست صوتی از دست رفته مشتری باید به صورت دستی با اطلاعات مشتری مرتبط شود که منجر به ناکارآمدی در محل کار می شود.

ادغام VoIP با CRM منجر به اتوماسیون فرآیند پیوند سوابق تماس به اطلاعات مشتری شده است. تماس با مشتریان و پیگیری سابقه تماس با مشتریان اکنون می تواند با کلیک یک دکمه به صورت یکپارچه انجام شود.

بدون ادغام VoIP با CRM ، اطلاعات مهم مشتری مستعد گم شدن هستند. به طور مثال: شما باید در مورد برخی از جزئیات مهم در مورد سفارش یا برای رفع یک پرس و جو به مشتری مراجعه کنید. ابتدا باید مشخصات مشتری را در نرم افزار CRM خود جستجو کنید، جزئیات مهم را در جایی یادداشت کرده و سپس با تلفن دفتر تماس بگیرید. پس از اتمام مکالمه، باید به سیستم CRM خود بازگردید و جزئیات مربوط به تماس خود را یادداشت کنید. در این فرایند، بسیاری از اوقات اطلاعات مهم از بین می روند یا در جای خود قرار نمی گیرند، که در نهایت تجارت را با مشکل مواجه می کند.

از سوی دیگر ، ادغام VoIP با CRM باعث می شود که هیچگاه اطلاعات مهم دیگری را از دست ندهید. فروشندگان برای تماس با مشتری مجبور نیستند نرم افزار CRM را ترک کنند. ویژگی کلیک برای تماس او را قادر می سازد تا مستقیماً از طریق خود نرم افزار با مشتری تماس بگیرد. پس از اتمام تماس، جزئیات مهم مانند مدت زمان تماس، تاریخ و زمان بندی به طور خودکار ذخیره می شوند. در صورت احساس نیاز به انجام این کار، می توانید یک تماس را ضبط کنید. از آنجا که اطلاعات به طور خودکار و فوری ذخیره می شوند، احتمال از دست دادن اطلاعات به حداقل می رسد.

مزایای ترکیب VoIP و CRM

ادغام VoIP با CRM یک مزیت برای دنیای تجارت است. در اینجا 6 مورد از مزایای ترکیب VoIP و CRM توضیح داده شده است.

 

1- تجزیه و تحلیل تک تک تماس ها

وقتی در زمینه فروش هستید، هر تماس مهم است. تعامل با مشتری فقط در مورد فروش نیست. گاهی اوقات، صحبت با مشتری و تجزیه و تحلیل پاسخ های او می تواند نیازهای مشتری را روشن کند. آگاهی از آنچه مشتری به دنبال آن است می تواند به شما کمک کند تا کسب و کار خود را متناسب با نیازهای مشتریان تغییر دهید که در نهایت به شما در گسترش مشتری کمک می کند.

وقتی نماینده شما در حال تماس تلفنی است و مشتری یک نکته مهم به او می گوید، او عجله می کند و تلاش می کند تا آن را روی یک کاغذ یادداشت کند. قبل از اينكه نماينده فرصت داشته باشد نکته را به سيستم وارد كند احتمال دارد کاغذ از بین برود که در نهایت موجب ضرر شرکت می شود.

برای حل این مشکل چه باید کرد؟ پاسخ این است که VoIP را با CRM ادغام کنید. تمام گزارشات و داده های تماس شما به طور خودکار توسط سیستم ضبط و ذخیره می شود. سابقه تماس هر مشتری با داده های آنها مرتبط است و دسترسی به آن بسیار آسان است. برخی از سیستم های تلفن مبتنی بر ابر حتی ویژگی ضبط مکالمه را ارائه می دهند که نیاز به خط نویسی یادداشت ها را کاملاً برطرف می کند.

2- ارائه خدمات شخصی تر به مشتریان

ادغام VoIP با CRM نمایندگان فروش را قادر می سازد تا تجربه خدمات شخصی به مشتریان خود را ارائه دهند. به محض دریافت تماس با مشتری، نرم افزار CRM نماینده را به اطلاعات مشتری مرتبط با شماره هدایت می کند. بنابراین، به جای پاسخ دادن به تلفن با "سلام، آیا می توانم بدانم چه کسی تماس می گیرد؟" ، نمایندگان شما می توانند با گفتن "بعد از ظهر بخیر شرکت اطلس، چگونه می توانم به شما کمک کنم؟" این باعث می شود که مشتری احساس ارزش و مراقبت بیشتری کند و همچنین باعث می شود که نماینده نتواند از طریق پایگاه داده به جستجوی اطلاعات مشتری بپردازد.

جدا از نام و مشخصات شخصی مشتری، سایر اطلاعات مهم مانند تعداد دفعاتی که وی از وب سایت بازدید کرده است، چه محصولاتی را جستجو کرده اند، خریدهای قبلی آنها و سایر اطلاعات نیز روی صفحه شما ظاهر می شود. فروشنده می تواند از این اطلاعات برای درک بهتر نیازهای مشتری و زمینه تماس استفاده کند. این امر همچنین باعث می شود که نماینده بتواند خدمات سریع تر و بهتری به مشتریان خود ارائه دهد. او می تواند از این اطلاعات به نفع خود استفاده کند و از همه زوایای مناسب به مشتری نزدیک شود تا فروش موفقیت آمیزی داشته باشد.

ادغام VoIP با CRM در وقت نمایندگان شما نیز صرفه جویی می کند. هدف آن ارائه خدمات بهتر، سریعتر و شخصی به مشتریان است تا مشتریان شما را راضی نگه دارند.

3- گرد هم آوردن بازاریابی و فروش

نقش بخش بازاریابی، تجزیه و تحلیل گزارشات CRM برای شناسایی الگوها و رفتار مشتریان است. این تجزیه و تحلیل سپس برای ارائه کمپین ها و استراتژی های مختلف برای افزایش فروش و جذب مشتریان بیشتر استفاده می شود.

با ادغام VoIP با CRM ، تیم بازاریابی می تواند گزارش های تماس را تجزیه و تحلیل کرده و موفقیت کمپین های مختلف را ارزیابی کند. به عنوان مثال، آنها می توانند نحوه پاسخگویی مشتریان به تماس های تبلیغاتی و بیش ترین تماس در چه ساعتی از روز، را تجزیه و تحلیل کنند و همچنین می توانند ببینند چند نفر از وب سایت بازدید می کنند و آیا دیجیتالی شدن جنبه های خاصی از تجارت منجر به تعداد کمتر تماس می شود.

به غیر از مثال های ذکر شده در بالا، داده های مفید و مرتبط دیگری نیز وجود دارد که می توان با ادغام VoIP با CRM بدست آورد. این داده ها را می توان به خوبی مورد استفاده قرار داد تا کمپین ها و برنامه هایی را برای تبلیغ موثر محصول شما و افزایش مشتریان خود ارائه دهید. در کمپین های بازاریابی خود بر اساس اعداد و داده های مشخص سرمایه گذاری کنید تا اینکه پول را بر اساس فرضیه ها و تخمین ها هدر دهید.

4- افزایش کارایی و بهره وری

ادغام VoIP با CRM بهره وری و کارایی همه کارکنان در محل کار را افزایش می دهد. حتی اگر بازده هر کارمند 10 درصد افزایش یابد، افزایش جمعی کارایی شرکت به طور کلی بسیار بزرگ است. بدون ادغام تمام کارها به صورت دستی برای جستجوی جزئیات مشتری و سپس وارد کردن جزئیات مهم تماس انجام می شود، که موجب اتلاف وقت می شود. بنابراین کارکنان با یکپارچه سازی می توانند به طور کامل بر فروش تمرکز کنند، بدون این که وقت آن ها اتلاف شود.

5- تیم خود را بهتر مدیریت کنید

با استفاده از یک نرم افزار یکپارچه VoIP CRM ، می توانید جزئیات تماس کلیه نمایندگی های فروش خود را جمع آوری کنید. از تعداد تماس هایی که آنها برقرار کرده اند تا افرادی که با آنها تماس گرفته اند و درباره چه چیزی صحبت کرده اند، می توانید همه چیز را زیر نظر داشته باشید. همچنین می توانید گزارشی از تعداد تماس های از دست رفته یا قطع شده دریافت کنید. مدیر می تواند از این گزارشات برای ارائه مشاوره یا بازخورد به فروشندگان جداگانه یا تیم به طور کلی استفاده کند.

مدیران به غیر از نظارت بر عملکرد تیم فروش، همچنین می توانند از این گزارشات برای ایجاد تغییرات ساختاری در شرکت استفاده کنند. به عنوان مثال، اگر متوجه شود که در یک بازه زمانی خاص، خطوط تلفن عمدتاً رایگان هستند و تعامل با مشتری حداقل است، می تواند تعداد نمایندگان را در آن زمان کاهش بدهند.

6- مستقیما از CRM تماس بگیرید

یکپارچه سازی VoIP به شما امکان می دهد مستقیماً از طریق CRM تماس بگیرید بنابراین در وقت نماینده صرفه جویی می شود. با این ادغام خودکار، یک نماد کلیک به تماس در کنار هر مخاطب در CRM شما قرار می گیرد.

7- هزینه کمتر

هزینه عملیاتی شما با یکپارچه سازی VoIP و CRM به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. نیازی به خرید جداگانه این دو نرم افزار ندارید. ادغام VoIP با CRM برای شرکت های بزرگ و کوچک مفید بوده است و می توانند از همه مزایای آن نیز استفاده کنند. بنابراین، اگر از سیستم تلفن یکپارچه VoIP-CRM استفاده می کنید، می تواند جدول کسب و کار شما را تغییر داده و شما را مستقیماً به بالاترین سطح برساند. علاوه بر این، سیستم های تلفن VoIP به کارکنان شما اجازه می دهد تا فعالیت های خود را بهتر مدیریت کنند. 

8- استفاده از SMS و اتوماسیون

با همگام سازی سیستم تلفن VoIP خود با CRM ، علاوه بر ویژگی اصلی SMS ، می توانید از قابلیت های مختلف دیگر نیز استفاده کنید.

* کلیک روی نمادهای متنی: می توانید به نماد کلیک به متن در کنار هر مخاطب دسترسی داشته باشید بنابراین در روزهای شلوغ کاری در وقت شما صرفه جویی می شود.

* اتوماسیون پیامکی: می توانید از SMS برای ارسال پیامک به مخاطبین خود در هر شرایطی استفاده کنید.